Allround HR bij jou op de werkvloer

Inmiddels hebben collega’s Janneke & Laura succesvol hun opdracht bij Omori Europe in Oldenzaal afgerond. Ruim 1,5 jaar lang waren ze op dinsdag te vinden op de werkvloer van de Twentse machinefabriek. Een ontzettend veelzijdige, leuke HR job waarin de medewerker, de organisatie en administratieve werkzaamheden samenkomen! 

“We hebben voor Omori veel mooie resultaten op het gebied van HR bereikt. Zo hebben we het personeelshandboek (her)schreven en zijn we overgegaan op de CAO Metalelektro. Ons verdere doel was om HR goed in te richten en de basis op orde te krijgen. Dit is gelukt!

Daarnaast zijn we ook bezig gegaan met grotere projecten zoals leiderschap en binden & boeien. Zo hadden we waardevolle HR sessies met alle medewerkers en presenteerden we onze adviezen aan de directie om nóg mooiere stappen te maken op het gebied van HR. 

Gaaf om een organisatie verder op weg te helpen en een stukje onderdeel te zijn van deze mooie technische organisatie met Twentse nuchterheid. Een ontzettend veelzijdige dinsdag die voorbij vloog!” (Laura Kroes, HR Adviseur) 

Inmiddels hebben we het HR-stokje overgegeven aan een HR Adviseur in loondienst. Zij zal aan de slag gaan met de verdere projecten nu wij HR op poten hebben gezet.

Heb jij ook een HR vraagstuk of (tijdelijke) ondersteuning nodig op jouw HR afdeling? Laat het ons weten en neem contact op met Janneke Knegtering (06 – 82063992). Wij maken graag jouw HR compleet!