Dit ben ik: volop in ontwikkeling

Als toegepast psycholoog draait mijn wereld om mensen: hun dromen, hun talenten, en hun  persoonlijke ontwikkeling. Mijn passie voor het begeleiden van anderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten vormt de basis van mijn werkzaamheden. Maar deze passie beperkt zich niet tot mijn professionele leven; ook in mijn vrije tijd ben ik actief betrokken als coach van een jeugdkorfbalteam. Voor mij draait alles om groei, zowel op het veld als daarbuiten.

Mijn werkwijze komt voort uit mijn sociale karakter, sterke gedrevenheid, en mijn onverzadigbare nieuwsgierigheid. Ik geloof in het potentieel van elk individu en haal energie uit het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van dit potentieel, of het nu gaat om individuen binnen een organisatie of jonge sporters op het veld.

Door het inzetten van verschillende psychologische testen, help ik individuen bij het in kaart brengen van hun persoonlijke talenten, drijfveren en capaciteiten. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Deze vragen staan in mijn werk centraal. Daarnaast ondersteun ik bedrijven bij het optimaal inzetten van hun (potentiële) medewerkers. Of het nu gaat om werving en selectie, talentmanagement, team- en persoonlijke coaching of het organiseren en geven van training en opleidingen, de talenten van medewerkers staan altijd centraal.

 

"Ik ben er klaar voor om samen met de zoektocht naar ontwikkeling aan te gaan. Laten we samen ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe we die kunnen laten schitteren"

Lisa Plattje

HR Profesional