Elk traject is maatwerk!

De opdrachten die ik voor DION HR Services mag uitvoeren, zijn mij op het lijf geschreven. Ik geniet van het contact met mijn cliënten en daag hun, maar ook mezelf uit om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Dat het hoogst haalbare voor iedereen anders is, maakt het alleen maar boeiender. Elk mens is weer anders, staat op een ander punt in zijn leven, en heeft eigen doelen of wensen. De uitdaging is om dit allemaal inzichtelijk te maken om zo stappen te kunnen zetten om het doel te kunnen bereiken. Soms leg ik samen met de cliënt een paar puzzelstukjes aan waar iemand zelf mee verder kan en soms leggen we een hele puzzel!

Of het nu gaat om outplacement, loopbaanbegeleiding, re-integratie of een individueel coachtraject, de mens staat bij mij altijd centraal. Oprechte aandacht, betrokkenheid en interesse zorgen ervoor dat ik goed kan beoordelen wat iemand nodig heeft. Ik zet in op keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen, grenzen aangeven of juist verleggen én de ontwikkeling van zelfvertrouwen. Ik kijk daarbij vooral naar wat er al is in plaats van wat er ontbreekt.

Het grote netwerk dat DION heeft, helpt enorm om contacten te leggen met organisaties of personen. Ik help mijn cliënten om vooral ook hun eigen netwerk in te zetten als het gaat om het vinden van een baan. Een assessment kan onderdeel zijn van het traject of ondersteuning bij het maken van een professioneel cv en een motivatiebrief. Of een gesprekstraining ter voorbereiding op een sollicitatie. Het kan allemaal en nog veel meer!

Evelien Pesman

Coach & Vertrouwenspersoon