Jasper vd Zwan Fotografie Online Dion HR 2023 -60

Focus, focus, focus

In de huizenmarkt zijn drie dingen belangrijk: locatie, locatie én… locatie! In het bedrijfsleven zijn ook drie dingen belangrijk: focus, focus, en – je raadt het al – focus! In deze blog vertelt Jeroen Broeknellis wat je kunt doen om die focus op je corebusiness te behouden. 

Weg met ruis
Als ondernemer, manager of directeur wil je dat iedereen in jouw organisatie zich optimaal kan focussen op de corebusiness, op je – potentiële – klanten en op de markt. Je wil de dingen doen waar je goed in bent, en alle bijzaken zorgen alleen maar voor ruis. In een ideale wereld geldt de 80/20-regel. In dat geval focus je je voor 80 procent op je business en besteed je 20 procent aan bijzaken. Helaas weten we allemaal dat het in de praktijk vaak andersom is. Zonde.

Uitbesteden
Om die focus optimaal te houden, kun je alle facilitaire zaken en andere ondersteuning die je nodig hebt, bij een professional neerleggen. Een professional als DION Groep. Al onze businessunits hebben elk hun eigen expertise. Zo richten we ons op HR-gebied bijvoorbeeld op jouw taken als werkgever. Van HR-advies, administratieve taken en ondersteuning bij dagelijkse zaken tot de rol van HR-businesspartner waarbij we je bijstaan in strategische zaken, we helpen je graag. Als het gaat om de ontwikkeling van je medewerkers, zorgen we graag dat iedereen groeit van de eerste tot de laatste werkdag. Door talent en vaardigheid te koppelen aan jouw bedrijfsstrategie creëren we een omgeving waarin gemotiveerde en vitale medewerkers zorgen voor een succesvolle organisatie. Maar ook voor ondersteuning bij het aantrekken van personeel, het opzetten van een arbeidscontract of het opzetten van interne communicatie naar werknemers ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zorg je voor een perfect werkklimaat, terwijl jij je kunt focussen op de business.

Nieuwsgierig?
Faciliteren en het samen helpen andere bedrijven mooier te maken, is wat diep verankerd zit in ons DNA. Wij zijn pas blij als we ondernemers, managers en medewerkers zodanig kunnen ondersteunen, dat hun business het enige is waar ze zich nog druk over hoeven te maken. Samen komen we verder! Meer weten? Neem gerust contact met ons op via mail of bel naar 0523 – 208110.

Hartelijke groet uit Hardenberg,

Jeroen Broeknellis

Onder DION HR vallen alle uitvoerende, operationele en beleidsmatige taken op het gebied van Personeel & Organisatie, ons specialisme. Van het aantrekken van personeel, het opzetten van diverse overeenkomsten, het verzorgen van de volledige personeels- of salarisadministratie, het opzetten van interne communicatie(middelen), het begeleiden bij verzuim (en re-integratie), het coördineren van een volledig opleidings- en/of ontwikkelingsplan, tot het bouwen aan een organisatie waar werknemers op een gelukkige en gezonde wijze werken en misschien zelfs wel hun pensioen kunnen halen!