Over ons

Het vakgebied HR (Human Resources) is ontstaan vanuit de gedachte dat een medewerker geen kostenpost is, maar een voorwaarde die productie mogelijk maakt. We hoeven je waarschijnlijk dan ook niet te vertellen hoe belangrijk personeel voor jouw organisatie is. Wat jouw doelen en strategieën ook zijn; het valt of staat met de inzet van middelen én mensen. Hoe jij met je personeel omgaat, bepaalt voor een belangrijk deel het succes van je bedrijf. Het onderscheidt je van je concurrentie.

Goed werkgeverschap
Met DION HR willen we dan ook focus aanbrengen op goed werkgeverschap, want dát zorgt voor tevreden medewerkers! Onder DION HR vallen alle uitvoerende, operationele en beleidsmatige taken op het gebied van Personeel & Organisatie, ons specialisme. Van het aantrekken van personeel, het opzetten van een arbeidscontract, het verzorgen van de volledige personeels- of salarisadministratie, het opzetten van interne communicatie naar werknemers, het begeleiden bij verzuim, het coördineren van een volledig opleidings- en/of ontwikkelingsplan, tot het bouwen aan een organisatie waar werknemers op een gelukkige en gezonde wijze werken en misschien zelfs wel hun pensioen kunnen halen.

Onze kernwaarden (praktisch, betrokken, eerlijk en doortastend)
Als werkgever loop je altijd risico’s, risico’s die wij omzetten in heldere kansen en praktische werkwijzen. Met creatieve en doortastende oplossingen brengen wij jouw organisatie verder. Zo helpen we jou en je organisatie te laten groeien en bloeien. Samen met onze 20 HR specialisten beloven wij je persoonlijke betrokkenheid. Dit doen we met de slagvaardigheid van een kleine organisatie en met de kennis en kunde van een grote organisatie. Wij zullen werkelijk dat extra stapje zetten en je voorzien van een eerlijk en constructief advies. Of het nu een grote organisatie betreft met honderden medewerkers of een kleiner MKB bedrijf met enkele medewerkers, onze aanpak en inzet is altijd gelijk.

Zonder zorgen
In de snel veranderende wereld van vandaag ben je als organisatie het meest succesvol wanneer je snel kunt anticiperen en je kunt aanpassen aan alle veranderingen die je onderweg tegenkomt. Je moet flexibel zijn om je doelstellingen te blijven bereiken. Meebewegen met de wereld, de markt en vooral met je klanten. DION HR zorgt ervoor dat je als werkgever én werknemer zorgeloos meebeweegt met alles wat de markt vraagt/biedt en met wat het beste werkt voor jou en je organisatie. Wat jou ook beweegt; wij bewegen met je mee en geven je de juiste richting. Aangenaam, wij zijn DION HR.