Jasper vd Zwan Fotografie Online Dion HR 2023 -60

Salarisadministratie

Het bijhouden van de salarisadministratie voor een organisatie is een tijdrovende klus. Maandelijks moet het salaris tijdig en correct worden betaald en de wet- en regelgeving op dit gebied is voortdurend in beweging. Daarom kan het erg prettig zijn dit uit te besteden. Wij kunnen als geen ander deze taak voor jou en je organisatie vervullen en dat doen we graag!

Wij nemen jouw salarisadministratie uit handen

Wij regelen alle salarisactiviteiten van A tot Z, waarbij je één vast contactpersoon krijgt die jouw volledige administratie regelt en natuurlijk je vragen beantwoordt.

Wij bieden software die specifiek in kan worden gericht voor jouw organisatie en voeren op de achtergrond controles uit. Hiermee is je salarisadministratie altijd up-to-date en voldoet het aan de actuele wet- en regelgeving. Onze software voorziet in mogelijkheden als digitale dossiervorming, het bijhouden van verlof, verzuim en/of ‘Employee Self Service’.

Wij zijn het tweede paar ogen bij de inrichting en uitvoering van je administratie, maar zijn er ook wanneer nodig als jouw sparringpartner.