Salarisadministratie

Het bijhouden van de salarisadministratie voor een organisatie is een tijdrovende klus. Maandelijks moet het salaris tijdig en correct worden betaald en de wet- en regelgeving op dit gebied is voortdurend in beweging. Daarom kan het erg prettig zijn dit uit te besteden. Wij kunnen als geen ander deze taak voor jou en je organisatie vervullen en dat doen we graag!

Wij nemen jouw salarisadministratie uit handen

Wij regelen alle salarisactiviteiten van A tot Z, waarbij je één vast contactpersoon krijgt die jouw volledige administratie regelt en natuurlijk je vragen beantwoordt.

Wij bieden software die specifiek in kan worden gericht voor jouw organisatie en voeren op de achtergrond controles uit. Hiermee is je salarisadministratie altijd up-to-date en voldoet het aan de actuele wet- en regelgeving. Onze software voorziet in mogelijkheden als digitale dossiervorming, het bijhouden van verlof, verzuim en/of ‘Employee Self Service’.

Wij zijn het tweede paar ogen bij de inrichting en uitvoering van je administratie, maar zijn er ook wanneer nodig als jouw sparringpartner.

Bij ons kun je rekenen op een vakkundige aanpak van salarisadministratie in AFAS, waarbij DION als betrouwbare partner zorgt voor de maandelijkse controle en salarisverwerking. Maar dat is nog niet alles. We nodigen je uit om de grenzen van mogelijkheden te verkennen, want AFAS gaat verder dan alleen salarisadministratie. Het biedt de gelegenheid om jouw HR-processen te stroomlijnen, en wij staan klaar om je te begeleiden bij de inrichting van deze veelzijdige software. Maak kennis met onze toegewijde AFAS-consultant, een ware expert die jouw organisatie kan leiden in het ontdekken en maximaliseren van de voordelen die deze krachtige tool te bieden heeft.

Maak kennis met onze salarisadviseurs:

Eric IJzebrink

Senior Salarisadministrateur
E: eric.ijzebrink@dion.nl
T: 0523-208206

Erik Evers

Commercieel Manager Salarisadministratie
E: erik.evers@dion.nl
T: 0523-208204

Laura Kroes

HR Adviseur & Junior Salarisadviseur
E: laura.kroes@dion.nl
T: 06-30913591

Niels Frijling

Junior Salarisadministrateur
E: niels.frijling@dion.nl
T: 0523-208207