DION Salarisbureau

Voor advies en ontzorging op het gebied van HR administratie zit je bij ons goed! Wij zijn een professionele salarisverwerker met een sociaal, nuchter en enthousiast team en bovendien allen NIRPA gecertificeerd. Vanuit ons pand in Hardenberg nemen wij met veel plezier het werk uit handen van werkgevers in héél Nederland op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Onze medewerkers zijn een tweede paar ogen en jou sparringpartner. Een persoonlijke aanpak is bij ons standaard. Bij ons krijg je namelijk altijd te maken met één contactpersoon. Op deze manier kunnen wij het beste maatwerk leveren en bouwen wij ook inhoudelijk kennis op over jouw organisatie. Hierdoor kunnen wij altijd als back-up fungeren. Vanuit deze werkwijze leveren wij dienstverlening die het beste bij jou en je organisatie past!

Het bijhouden van de salarisadministratie voor een organisatie is een tijdrovende klus. Maandelijks moet het salaris tijdig en correct worden betaald en de wet- en regelgeving op dit gebied is voortdurend in beweging. Daarom kan het erg prettig zijn dit uit te besteden. Wij kunnen als geen ander deze taak voor jou en je organisatie vervullen en dat doen we graag!

Uitvoeren pro-forma berekeningen – verwerken van loonmutaties – controleren van basissalarissen – controleren van standenregisters – vergelijken loonstroken met uw personeelsbestand – controleren van de journaalpost – verzenden loonstrook en aangifte  – aanleveren van controle rapportage, etc.

■ Volledige uitbesteding
Wij regelen alle salarisactiviteiten van A tot Z, waarbij je één vast contactpersoon krijgt die jouw volledige administratie regelt en natuurlijk je vragen beantwoordt.

■ Self Service +
Wij bieden software die specifiek in kan worden gericht voor jouw organisatie en voeren op de achtergrond controles uit. Hiermee is je salarisadministratie altijd up-to-date en voldoet het aan de actuele wet- en regelgeving. Onze software voorziet in mogelijkheden als digitale dossiervorming, het bijhouden van verlof, verzuim en/of ‘Employee Self Service’.

■ Ondersteuning
Wij zijn het tweede paar ogen bij de inrichting en uitvoering van je administratie, maar zijn er ook wanneer nodig als jouw sparringpartner.

Waarmee kunnen wij jou en je organisatie helpen? Laat het ons weten, wij delen graag onze kennis.

Door gebruik te maken van ons softwaresysteem kunnen wij het hele proces van in-, door- en uitstroom van personeel monitoren en automatiseren. Voordeel van dit systeem is dat je het allemaal zelf naar wens kunt instellen. Vooraf geïnformeerd worden over belangrijke gebeurtenissen zoals een aflopend arbeidsovereenkomst? Of welke stappen je moet ondernemen bij een zieke werknemer? Ook dat kan! Kortom, wij kunnen er voor zorgdragen dat een groot deel van deze administratieve processen geautomatiseerd worden.

Door gebruik te maken van het Employee Self Service systeem kunnen je medewerkers zelf via hun telefoon, tablet, laptop of pc persoonlijke gegevens (in te stellen naar wens) invoeren of wijzigen. Maar ook bijvoorbeeld een verlofdag aanvragen, declaratie invoeren of een verhuizing doorgeven.

Als werkgever of HR manager/medewerker wil je natuurlijk graag weten waar je in de markt staat als het gaat om beloningen van personeel. Denk hierbij aan beloningen in geld. Maar, ook aan beloningen op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het aantal vrije dagen, een bonus- of pensioenregeling. Onze professionals kunnen jou hierover uitstekend adviseren.

Waarmee kunnen wij jou en je organisatie helpen? Laat het ons weten, wij delen graag onze kennis.

Medewerkers kunnen op verschillende manieren werken bij een organisatie. Denk hierbij aan het werken in dagdiensten en ploegendiensten. Ook zijn flexibele werktijden en het werken op afstand steeds populairder geworden. Door gebruik te maken van tijdregistratie krijg je als organisatie meer inzicht in de werktijden van je personeel. Hiermee is het eenvoudiger om tijd op waarde te schatten. Ook helpt tijdregistratie bij het verwerken van de loonadministratie en geeft het inzicht in ziekte-uren. Met tijdregistratie kun je bovendien je medewerkers ook beter sturen om bijvoorbeeld verlof op te nemen.

Een tijdregistratiesysteem kunnen wij combineren met de invoering van personeelsplanning. De software die wij hierbij gebruiken is beschikbaar voor de pc, laptop, tablet en telefoon. Met deze software kunnen medewerkers hun verlofuren overigens ook zelf inzien en aanvragen!

Veel van onze klanten maken gebruik van AFAS (Profit). Zij hebben onder andere hun salarisadministratie in AFAS ingericht en vanuit DION verzorgen we hiervoor de maandelijkse controle en/of salarisverwerking. Een aantal klanten zet AFAS zelfs al breder in om ook andere HR processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Echter zien wij ook dat de vele mogelijkheden van AFAS bij het merendeel van de klanten nog onbekend is. Daarom hebben wij onze eigen AFAS consultant in huis, die ook jouw organisatie verder kan helpen en adviseren hoe deze veel ingezette software als werkomgeving beter kan worden benut en vóór jou gaat werken. Want je werkomgeving optimaliseren, kan altijd!

Ons laatste nieuws

Neem rechtstreeks contact met ons op

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523-208200

Bekijk hier onze privacyverklaring