Tijdregistratie & roosterplanning 

Wij zijn bekend met diverse werkstijlen van organisatie: van dag- en ploegendiensten tot flexibele uren en werken op afstand. Wij helpen je uit de brand met onze tijdsregistratie!

Hiermee krijg je beter inzicht in personeelsuren en waardevolle tijd. Vereenvoudig je loonadministratie door tijdsregistratie! Door gebruik te maken van tijdregistratie krijg je als organisatie meer inzicht in de werktijden van je personeel. Hiermee is het eenvoudiger om tijd op waarde te schatten. Ook helpt tijdregistratie bij het verwerken van de loonadministratie en geeft het inzicht in ziekte-uren. Met tijdregistratie kun je bovendien je medewerkers ook beter sturen om bijvoorbeeld verlof op te nemen. Dit doen ze eenvoudig zelf in ons systeem. 

Een tijdregistratiesysteem kunnen wij combineren met de invoering van personeelsplanning. De software die wij hierbij gebruiken is beschikbaar voor de pc, laptop, tablet en telefoon. Met deze software kunnen medewerkers hun verlofuren overigens ook zelf inzien en aanvragen!