Jasper vd Zwan Fotografie Online Dion HR 2023 -60

Vacature Accountmanager Kantoor- en Projectinrichting

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek:

Bruinsma

Bruinsma is een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring binnen de markt van kantoor & ICT. We zijn een gevestigde naam in de regio Hardenberg en doen ons werk met veel plezier. Bruinsma Kantoor vindt dat een fijne werkomgeving ertoe doet! Op je werk wil je geïnspireerd worden en wil je je verbonden voelen met je collega’s en deel uitmaken van je team. Kortom: wij vinden het welzijn van onze medewerkers belangrijk! Goed, ergonomisch en modern kantoormeubilair is daarvan een belangrijk onderdeel.

Bekijk vooral de video onderaan deze projectpagina om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Een afwisselende combinatiefunctie

Ben jij een gedreven en ondernemend persoon op zoek naar een uitdagende commerciële en creatieve functie? Bij ons krijg je de kans om als een echte ondernemer op te treden, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het binnenhalen en uitvoeren van opdrachten. Je hebt de vrijheid om diverse taken uit te voeren, variërend van het adviseren van klanten over geschikte bureaustoelen en het geven van ergonomisch werkplekadvies, tot het visualiseren van moderne kantoorontwerpen en het uitwerken van complete projectinrichtingen voor organisaties. In deze dynamische rol vervul je zowel binnen- als buitendienstwerk, je bent afwisselend op ons kantoor en showroom in Hardenberg en op locatie bij diverse opdrachtgevers in de regio.

Jouw competenties:

  • Commercieel: Je hebt passie voor verkoop en hebt een natuurlijke drive om te slagen in commerciële doelstellingen
  • Communicatief: Je bent een uitstekende gesprekspartner, zowel tijdens adviesgesprekken als tijdens een netwerkborrel.
  • Proactief: Je bent iemand die niet afwacht, maar bent in staat om kansen te identificeren en acties te ondernemen zelfs voordat problemen zich voordoen
  • Ruimtelijk inzicht: Je bezit over het vermogen om ruimtes te analyseren en producten te kunnen positioneren in een ruimte
  • Flexibel: Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden en bent bereid om buiten de standaardprotocollen te denken om klanten optimaal te kunnen helpen.
  • Klantgericht: je bent empathisch, geduldig en streeft ernaar om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten
  • Minimaal MBO 4

Ons aanbod

Kom je bij ons werken? Dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Behoefte aan opleiding of ontwikkeling? Bruinsma denkt graag met je mee. In deze warme en familiare werkomgeving is alles bespreekbaar. Wij leren je graag alle kneepjes van ons vak en onze branche en staan daarnaast altijd open voor jouw inbreng en creatieve ideeën. Binnen Bruinsma vinden wij saamhorigheid een belangrijke factor. Naast de constante collegiale ondersteuning, is er ruimte voor gezamenlijke pauzes en natuurlijk de traditionele vrijdagmiddagborrel.

Ben je geïnteresseerd om ons team te versterken? Wij bieden een contract (voorkeur voor fulltime, maar deeltijd is bespreekbaar) met een salaris passend bij jouw kennis en ervaringen. Daarnaast ontvang je een laptop, telefoon en mogelijk een auto van de zaak

Geïnteresseerd?

Is deze functie écht iets voor jou, dan horen we dat graag! Laat ons zo snel mogelijk weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via e-mailadres: sollicitatie@bruinsma-kantoor.nl.