DION HR Services logo
DION HR - header

Logistiek medewerker

Word jij blij van het verwerken van inkomende en uitgaande goederen en heb je altijd al in “je eigen magazijn” willen werken? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou als logistiek medewerker bij onze vestiging in Hardenberg!

De functie
Als onze logistiek medewerker maak je deel uit van ons enthousiaste team van vakmensen. De werkzaamheden die je verricht zijn gevarieerd en verricht je grotendeels zelfstandig. Je zet diverse onderdelen voor machines en installaties voor zowel onze klanten als je collega’s klaar (orderpicken), registreert deze en voert de nodige voorraadtellingen + inpakwerkzaamheden uit. Tevens controleer je de binnengekomen zendingen en plaatst deze op de juiste plek in ons magazijn. Daarbovenop verricht je dagelijks administratieve handelingen, zoals het afmelden van pakbonnen in ons systeem.

Wat vinden wij belangrijk?

Je bent een georganiseerde, nieuwsgierige en sociale werknemer met humor, die de Nederlandse taal goed beheerst. Je hebt al enige ervaring opgedaan als logistiek medewerker, magazijnmedewerker of heftruckchauffeur. Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en/of hijsbewijs óf bent bereid deze te willen behalen op onze kosten. Ook ben je lichamelijk in een goede conditie en steek graag je handen uit de mouwen! We staren ons niet blind op een vakdiploma, maar we zijn wél van mening dat je je voor deze functie naar klanten en collega’s moet kunnen uiten op MBO niveau.

Wat je sowieso van Prima Equipment krijgt:

Een fulltime functie van 40 uur. Een baan in dagdienst, van 8 tot 5 uur én natuurlijk een arbeidscontract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast contract!

Geïnteresseerd?

Dus ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan? Eén waarbij je dagelijks mag werken voor een moderne, allround werkplaats? Laat ons dan weten dat we je nieuwsgierig hebben gemaakt. Solliciteren is heel eenvoudig! Vul het sollicitatieformulier via onderstaande link in of stuur je CV + een korte reden waarom wij je beslist willen ontmoeten vóór 1 juli naar mij, Lucienne Prenger (Adviseur voor Prima Equipment). Mijn e-mailadres is: lucienne.prenger@dion.nl. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je sollicitatie om.

Hoe ziet de werkomgeving er uit?

"Vanuit ons kantoor en werkplaats aan de Noorwegenweg in Hardenberg, verkopen, verhuren en onderhouden wij gebruikte machines en stationaire installaties. Ook leveren wij onder- en aanbouwdelen van diverse merken, voor diverse klanten. Of het nu gaat om het reinigen, zandstralen, onderhouden, reviseren, repareren, herstellen en/of spuiten van materieel: wij hebben het allemaal onder 1 dak!"

Vragen?

Heb je nog specifieke vragen over de functie? E-mail deze dan naar Joost Bosscher, Algemeen Manager, vestiging Hardenberg: joost.bosscher@primaequipment.eu